Graag presenteren wij u onze Happy Doodle meiden !

 

Kayla

Kayla is een lieve, aanhankelijke hond. Ze is erg op mensen gericht en voelt hen ook goed aan. Als je boos of verdrietig bent, komt ze meteen naar je toe om te knuffelen. Binnenshuis is ze heel rustig, maar ze gaat ook graag mee naar het bos om lekker te rennen. Buiten met een balletje spelen vindt ze het allerleukste ! Kayla is wel een beetje eigenwijs en een dame met een eigen willetje, ze geeft regelmatig duidelijk aan wat ze wel en vooral wat ze niet wil...Kayla woont in een gastgezin met kinderen.

Gelacht Teef
Geboorte datum 17-09-2018
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 19 kg.
Vacht Fleece, Kleur: black-parchment met bruine gloed
DNA Kleurcode Bbee
ECVO ogentest Vrij van oogziekten
heupen/ellebogen/patella Heupen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal
Pennhip 0.28/0.26 wat betekent zeer strak in de heupkop
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij/geen drager

 

Lizzy

Lizzy is een stevige medium, een ontzettend lieve, rustige en zachtaardige doodle, die geniet van aandacht en graag deel uitmaakt van het gezin. Vooral de vachtverzorging vindt ze heerlijk, ze gaat dan snel op de trimtafel relaxen en laat zich dan heerlijk verzorgen. Lizzy is erg geduldig en leert snel. Ze is vaak inhet bos te vinden, naar andere honden is ze dan wat bescheiden en wacht even af. Lizzy is een trouwe hond met de beste bedoelingen. Lizzy woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 02-05-2017
Maat Medium. Schofthoogte 53 cm / gewicht 25 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/Ellebogen/Patella luxatie OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia/Patella Normal
Pennhip 0.31/0.33
Oogtest Vrij van oogziekten

 

Sam

Sam is een zus van Jake en een echte slimmerd, ze leert snel en onthoudt het dan altijd. Sam is sociaal, aanhankelijk, familiehond, gefocussed op anderen, mens en dier zijn voor Sam interessant. Sam wil graag geknuffeld worden maakt graag actief onderdeel uit van het gezin, ze gaat ook graag met de auto mee. Ze kan ongedurig zijn maar ook weer zeer geduldig als ze bv. geknipt of geborsteld moet worden. Sam woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 14-04-2017
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/kalk
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD/DM/EIC/IC Vrij
Heupen/ellebogen  OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Pennhip 0.28/0.34
Patella luxatie Normal
Oogtest Clear

 

Puck

Puck is een dochter van BamBam en Jake, het meest opvallende aan Puck zijn haar mooie ogen. Puck houdt van knuffelen en is nieuwsgierig, ze probeert graag nieuwe dingen uit en is altijd in voor een spelletje. Na de puppy cursus is Puck doorgestroomd naar behendigheid, detectie en mantrailing. Puck houdt van mensen en gaat het liefst overal mee naartoe. Ze is zachtaardig en gevoelig maar kan ook een beetje eigenwijs zijn. Puck woont in een gastgezin.

Geboorte datum 10-09-2018
Maat Medium, 50 cm hoog, gewicht 18.5 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
ECVO Oogtest Vrij van oogziekten
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia


Maddy

Maddy is een medum grootte nogal energieke dame die van aandacht houdt, knuffelen en spelen. Het liefst loopt ze de hele dag als een schaduw achter je aan. Maddy is erg zorgzaam en begrijpt alles wat je zegt., soms lijkt het net of ze terug probeert te praten. Maddy zwemt graag en is erg gehecht aan haar knuffels en haar bal. Ze kan prima luisteren en vindt het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Maddy woont in een gastgezin samen met Bojay (1 van onze andere fokhonden)

Geslacht Teef
Geboorte datum 25-03-2018
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: blond/cream
DNA Kleurcode bbee
PRA-PRCD/von Willebrand/IC/DM/EIC Normal/Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia, Patellas normal
ECVO Oogtest Vrij van oogziekten

 

Molly

Molly is vers bloed zoals wij fokkers dat noemen. Ze komt uit Engeland en met Molly kunnen we dus een nieuwe lijn opbouwen. Molly is een eigenwijze, stoere dame met een heel klein hartje. Ze is eenechte pretletter die altijd wel een spelletje wil doen maar ook lekker bij je komt liggen. TV kijken is haar favoriete bezigheid in de avond. Deze lieve lolbroek is een hele happy doodle, never a dull moment met Molly. Molly woont in een gastgezin samen met Charlie die met pensioen is.

Geslacht Teef
Geboorte datum 01-07-2020
Maat Medium, 48 cm hoog, gewicht 17 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: chocolate
DNA Kleurcode Bbee
EIC/DM/IC/PRA-PRCD> Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patella normal>