De dames die inmiddels met pensioen zijn:

Pebbles  (officiële naam Hudson's Pebbles)


Pebbles is onze Pietje Bel, altijd vrolijk en in voor een spelletje. Soms iets te vaak naar de smaak van Doozle, maar dat mag de pret niet drukken. Als er iets te beleven is dan staat Pebbles vooraan. Pebbles is een kleine medium maar ondanks dat is het een stoere dame met een mooi stevige body. Pebbles is het fotomodel van onze roedel. Pebbles woont bij ons

Whoopi


Whoopi is een echt werkhondje; zodra je haar naam roept, staat ze meteen voor je om je van dienst te kunnen zijn. Ze helpt je graag met het halen van je schoenen en biedt ze dan vol trots aan. Verder is ze verzot op apporteren en tikkertje spelen met de andere doodles. Ze is zo supersnel, dat ze nauwelijks bij te houden is voor de anderen  en dat vindt ze fantastisch. Verder vermoedden wij dat er ergens in haar voorouders een heuse kangaroe voor moet komen;  uit stand springt ze met alle gemak een heel eind omhoog en zo een paar keer achter elkaar. Whoopi woont bij ons.

Pien


Pien is een aanhankelijke, lieve hond.  Ze gaat als het kan overal met haar baasjes naar toe en gedraagt zich keurig, iedereen is vol bewondering over haar. Op de camping gedraagt ze zich voorbeeldig. Het liefst vangt ze dan balletjes of rent er als een speer achteraan. Maar als het als het om haar balletje of stok gaat laat ze zien dat ze ook een pittige tante kan zijn. Ze laat ze zich niet afpakken ! Als je een ritueel  vergeet  blijft ze je net zo lang met haar mooie ogen aankijken tot je snapt wat ze bedoelt. Pien kan heel goed met kinderen overweg, en ook met de katten die bij haar wonen. Pien heeft extreem goede heupen, ze behoort tot de top 5% wereldwijd, iets waar wij enorm trots op zijn !

Ginger


Ginger is een dochter van Whoopi en zus van Muck. Ginger is een lieve, aanhankelijke en enthousiaste hond welke ontzettend van aandacht en knuffelen houd. Ze is er graag bij en gaat altijd graag mee op pad. Ginger is zeer slim en actief, met name springen is haar hobby...Ze kan heel goed met andere honden en is gek op kinderen.

Gina  (officiële naam Gorgeous Doodles Angelina Ballerina)


Gina is beste maatjes met Pebbles. Gina is altijd vreselijk blij als ze nieuwe mensen ziet, haar achterwerk schudt dan flink heen en weer. Gina is een small medium, ze is net zo hoog als Pebbles, alleen een stuk fijner gebouwd. Waar Pebbles vooral boxy en stevig gebouwd is en 18 kg. weegt, is Gina meer rank en slank, Gina weegt 10 kg. Gina geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag

Sally (officiële naam Manorborn Sebrina)


Sally was ons mini dametje, ze was slechts 42 cm. hoog en 11 kilo zwaar. Stevig gebouwd en daardoor net een levende teddy beer.

Tessie (officiële naam Gemstone's Crystal)

Tessie heeft onze lijnen therapie-eigenschappen gebracht, en meer allergievriendelijkheid door haar sterk gekrulde vach. Een flinke dame van 55 cm. hoog en 25 kilogram.

Noble (officiële naam Happy Doodles Noble Tiana)

Noble is een dochter uit het eerste nestje van Pebbles en Morris. Ze is een ontzettende lieverd ! Spelen en knuffelen is het liefste wat ze doet. Ze zou helemaal in je willen kruipen, maar omdat dat niet gaat neemt ze ook genoegen met op schoot zitten. Noble is geen waterrat, net als haar vader Morris loopt ze liever om een plas heen dan dat ze erin gaat liggen. Noble wijkt niet van je zij, houd je goed in de gaten en waar jij bent, is zij. Noble geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag.

Charlie  (Happy Doodles Lil Miss Charity)

Charlie is een dochter van Noble en Ozzy. Een hele grote knuffelapp die het liefste als een soort buik-draagzak gedragen wordt.

Abbey

Abbey is een dochter van Pebbles en Morris. Ze is alles wat je van een labradoodle verwacht, ze is lief, zacht, mooi, altijd vrolijk, speels en vriendelijk! Maar ook aanhankelijk en een echte allemansvriend. Abbey gaat daarom het liefst overal mee naar toe, met deze karakter eigenschappen is dat nooit een probleem, iedereen is dol op haar! Abbey is onze allereerste geboren Happy Doodle, door onszelf gefokt. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op !

BamBam

BamBam is een dochter van Abbey en Ozzy. Een lekker actieve dame die wel van beweging en uitdaging houdt.

Hailey

Hailey is een dochter van Gina en Morris. Ze heeft een hele mooie zandkleurige fleece vacht. Hailey is een echt gezelschapshondje, ze is slechts 45 cm. hoog en 11 kilo zwaar: een mini dus. Veel mensen weten niet dat ze ook in deze kleine maat verkrijgbaar zijn, en reageren altijd enthousiast als ze Hailey zien. Hailey woont in een gastgezin met 3 grote jongens, die haar echt niet meer kunnen missen. 1 Gastouder is echt mega-allergisch is voor honden, wij vinden het nog steeds heel bijzonder dat zij totaal niet op Hailey reageert.

Lola

Lola is een flinke dame die het heerlijk vindt om te knuffelen en met en bij kinderen te zijn. Ze is heel erg slim wat duidelijk te merken is op de hondenschool waar ze inmiddels ook met Agility/Behendigheid aan de slag is gegaan. Lola vindt het heerlijk om flink smerig te wonen, modder en water zijn onweerstaanbaar. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Lola geniet met haar gastgezin van haar welverdiende pensioen. 

Sandy

Sandy is net als Lola een standaard en als ze enthousiast is merk je dat wel, maar over het algemeen is ze rustig, altijd vrolijk en sociaal naar alles en iedereen. Ook Sandy heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere fok-labradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Sandy woont in een gastgezin met 2 kinderen en is ook veel bij opa en oma.

Mellow

Mellow is een dochter van Sally en Morris, een lieve dame, die het heerlijk vindt om op schoot of de bank te liggen, en zich graag heerlijk laat verwennen. Maar ook is ze leergierig en slim, en onderneemt ze graag allerlei dingen met haar baasjes. Mellow heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Mellow woont in een gastgezin.

Kaydee (officiële naam: Hudson's Kaydee)

Kaydee is half november 2011 bij ons gekomen met het plan om haar aan ons fokprogramma toe te voegen. Helaas heeft het lot anders beslist, door een ernstige baarmoederontsteking moest de baarmoeder verwijderd worden. Tot ons grote verdriet kan Kaydee hierdoor geen pups meer krijgen. Kaydee is de atleet onder de dames en een labradoodle in optima forma: Lief, sociaal, slim en uiterst attent. Tante Kaydee woont bij ons en helpt ons voortaan bij de opvoeding van de pups.

Doozle

De hond waar het allemaal mee begon. In 2008 naar Nederland gekomen, een schat van een lobbes. Doozle is een standaard en ruim 60 cm hoog, maar ondanks haar formaat een echte magneet voor kinderen. Kinderen in België noemen haar altijd Samson en wordt ze telkens weer geknuffeld. Doozle vindt alles goed, en alles gezellig. Elke week laat ze zich heerlijk knuffelen door de kinderen in het ziekenhuis, die haar soms als levend kussen gebruiken op bed. Helaas kan Doozle geen pups krijgen, maar zij is een heel goed rolmodel voor alle pups die bij ons rondlopen !