Graag presenteren wij u onze teefjes !

Bekijk zeker ook onze filmpjes !

 

Abbey

Abbey is een dochter van Pebbles en Morris. Ze is alles wat je van een labradoodle verwacht, ze is lief, zacht, mooi, altijd vrolijk, speels en vriendelijk! Maar ook aanhankelijk en een echte allemansvriend. Abbey gaat daarom het liefst overal mee naar toe, met deze karakter eigenschappen is dat nooit een probleem, iedereen is dol op haar! Abbey is onze allereerste geboren Happy Doodle, door onszelf gefokt. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Abbey is een medium en woont in een gastgezin met 2 kinderen.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-08-2012
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/caramel
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

 

Bam Bam

Bam Bam is net als Pebbles genoemd naar een karakter van de Flintstones. Bam Bam ondeugend, aanwezig en laat het zeker merken als ze ergens haar zinnen op gezet heeft. Bam Bam is boven alles een echte lieverd die graag knuffelt en met een balletje speelt. Ze gaat graag met je op pad en op zijn tijd lekker rennen behoort tot haar favorieten. Bam Bam is een medium en woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 01-05-2016
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: caramel
DNA Kleurcode bbee
PRA-PRCD/von Willebrand/IC/DM/EIC Normal/Vrij
Heupen/ellebogen OFA Excellent, Ellebogen negatief voor dysplasia, Patellas normal
Oogtest Vrij van oogziekten

 

Lulu

Lulu is een dochter uit het tweede nestje van Pebbles en Morris, ze is een echte knuffelbeer het liefst is ze de hele tijd bij je, ga je naar de keuken gaat ze lekker bij je in haar mand liggen, zit je op de bank gaat ze heerlijk op je voeten liggen (maar liever nog op schoot). Binnen is Lulu heerlijk rustig en relaxed, maar als je buiten komt gaat ze het liefst achter de konijnen aan, en vindt ze het heerlijk om met andere honden te spelen. Om af te koelen springt ze dan het liefst in een vijver, of als die niet in de buurt is een lekkere modderpoel… Wat dat betreft lijkt ze meer op Pebbles dan op Morris, ze vind het heerlijk om lekker vies te worden. Lulu heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore bedraagt 70%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij 70% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar trots op ! Lulu woont in een gastgezin met 3 kinderen.

Geslacht Teef
Geboorte datum 18-12-2013
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/kalk
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

 

Charlie

Charlie is een dochter van Noble, en een kleindochter van Pebbles. Dat is ook wel te merken, Charlie is een echte viespeuk, als er ergens een sloot of water is dan ligt Charlie er al in..... Maar Charlie is ook een ontzettende lieverd ! Spelen en knuffelen is het liefste wat ze doet, haar favoriete houding is de "omgekeerde rugzak", waarbij ze haar voorpoten op de schouders en achterpoten om je heupen klemt en als een soort buikzak aan je hangt. Charlie is een stevige medium met een brede bouw, ze woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 26-05-2014
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 17 kg.
Vacht Fleece, Kleur: rood
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

 

Hailey

Hailey is een dochter van Gina en Morris. Ze heeft een hele mooie zandkleurige fleece vacht. Hailey is een echt gezelschapshondje, ze is slechts 45 cm. hoog en 11 kilo zwaar: een mini dus. Veel mensen weten niet dat ze ook in deze kleine maat verkrijgbaar zijn, en reageren altijd enthousiast als ze Hailey zien. Hailey woont in een gastgezin met 3 grote jongens, die haar echt niet meer kunnen missen. 1 Gastouder is echt mega-allergisch is voor honden, wij vinden het nog steeds heel bijzonder dat zij totaal niet op Hailey reageert.

Geslacht Teef
Geboorte datum 15-05-2013
Maat Mini (45 cm. / 11 kg)
Vacht Fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA HD Good/ OFA ED Normal/Patella Normal

 

Lola

Lola is een flinke dame die het heerlijk vindt om te knuffelen en met en bij kinderen te zijn. Ze is heel erg slim wat duidelijk te merken is op de hondenschool waar ze inmiddels ook met Agility/Behendigheid aan de slag is gegaan. Lola vindt het heerlijk om flink smerig te wonen, modder en water zijn onweerstaanbaar. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Lola woont in een gastgezin met 4 kinderen. 

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 59 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Curly fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, PennHip >90%(!)
 

Sandy

Sandy is net als Lola een standaard en als ze enthousiast is merk je dat wel, maar over het algemeen is ze rustig, altijd vrolijk en sociaal naar alles en iedereen. Ook Sandy heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere fok-labradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Sandy woont in een gastgezin met 2 kinderen en is ook veel bij opa en oma.

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 58 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: Cream
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Excellent, PennHip >90%(!), ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal
 

Jessie 

Jessie is een dochter van Lola en Ozzy. Het is een lieve meid die het met alle honden en mensen goed kan vinden. Ze is vol energie en doet niets liever dan met andere honden ravotten en rennen.  Als ze dan uitgeraasd is, voelt Jessie zich helemaal gelukkig aLs het gastgezin met drie kinderen bij elkaar is en ze er gezellig bij kan liggen. Net als haar moeder is het een echt knuffelbeertje en is ze zeker ook niet vies van modder en water. Als ze schoon is, heeft ze een prachtige zachte apricot fleece vacht. Net als haar moeder beschikt Jessie over zeer goede heupen, haar Pennhipscore is 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij 89% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Jessie woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 03-02-2015
Maat Standard, 55 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, Pennhip 90%(!)
 

Mellow

Mellow is een dochter van Sally en Morris, een lieve dame, die het heerlijk vindt om op schoot of de bank te liggen, en zich graag heerlijk laat verwennen. Maar ook is ze leergierig en slim, en onderneemt ze graag allerlei dingen met haar baasjes. Mellow heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Mellow woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 12-11-2013
Maat Medium, 48 cm hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: zwart
DNA Kleurcode BbEe 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen/patella OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

Whoopi

Whoopi is een echt werkhondje; zodra je haar naam roept, staat ze meteen voor je om je van dienst te kunnen zijn. Ze helpt je graag met het halen van je schoenen en biedt ze dan vol trots aan. Verder is ze verzot op apporteren en tikkertje spelen met de andere doodles. Ze is zo supersnel, dat ze nauwelijks bij te houden is voor de anderen  en dat vindt ze fantastisch. Verder vermoedden wij dat er ergens in haar voorouders een heuse kangaroe voor moet komen;  uit stand springt ze met alle gemak een heel eind omhoog en zo een paar keer achter elkaar. Whoopi woont bij ons.

Gelacht Teef
Geboorte datum 17-09-2014
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: parchment
DNA Kleurcode bbEe
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

Pien

Pien is een aanhankelijke, lieve hond.  Ze gaat als het kan overal met haar baasjes naar toe en gedraagt zich keurig, iedereen is vol bewondering over haar. Op de camping gedraagt ze zich voorbeeldig. Het liefst vangt ze dan balletjes of rent er als een speer achteraan. Maar als het als het om haar balletje of stok gaat laat ze zien dat ze ook een pittige tante kan zijn. Ze laat ze zich niet afpakken ! Als je een ritueel  vergeet  blijft ze je net zo lang met haar mooie ogen aankijken tot je snapt wat ze bedoelt. Pien kan heel goed met kinderen overweg, en ook met de katten die bij haar wonen. Pien heeft extreem goede heupen, ze behoort tot de top 5% wereldwijd, iets waar wij enorm trots op zijn ! Pien woont in een gastgezin.

Gelacht Teef
Geboorte datum 21-09-2016
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: parchment
DNA Kleurcode bbEe
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella OFA Excellent, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

 

BoJay

 

BoJay is een dochter van Pebbles & Morris. Ze is een grote medium, een parmantige dame met een prachtige abricot kleurige fleece vacht. BoJay is hooggevoelig en heeft een hoge aaibaarheidsfactor en een groot knuffelheidsgehalte. Ze wil heel graag bij je op schoot zitten om te kroelen en wil het liefst heel de dag geaaid worden. Ze houdt je de gehele dag in de gaten en is constant in onze nabijheid. Ze gaat heel graag mee naar het bos, het strand en/of met ons mee naar de markt. BoJay past precies bij haar gastgezin en ze zouden haar niet meer willen missen!

 

Gelacht Teef
Geboorte datum 16-05-2016
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella Heupen OFA Excellent !, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

 

Chessey

 

Chessey is een enthousiaste, nieuwsgierige maar vooral lieve dame. Ze is een dochter van Charlie en Ozzy. Chessey is een ontzettende knuffelkont, het liefst gaat ze op schoot en als dat niet kan, ligt ze graag aan je voeten. Heel hard rennen, apporteren en met andere honden spelen zijn haar favoriete bezigheden. Dan komt ineens de wildebras in haar boven en is ze niet te stuiten. Chessey woont in een gastgezin, ze gaat elke week mee oppassen op twee kleinkinderen van 1,5 en 4 jaar oud, ze is dan heel voorzichtig, vindt het leuk om te spelen maar trekt zich ook terug als het haar te druk wordt. Chessey kan overal mee naar toe, ze past zich makkelijk aan en verovert vele harten.

 

Gelacht Teef
Geboorte datum 03-12-2015
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella Heupen OFA Excellent !, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

Wij zijn aangesloten bij:

ALAEU Logo 2017

Als u allergisch bent:

Alleen een echte Australian labradoodle heeft de beste allergievrije vacht.

Maar hoe herkent u het verschil tussen een "gewone'' en een echte Australian labradoodle ?

Wij hebben de verschillen voor u op een rij gezet.