Graag presenteren wij u onze Happy Labradoodles !

Bekijk ook onze filmpjes !

Onze dames:

Pebbles  (officiële naam Hudson's Pebbles)

Pebbles is onze Pietje Bel, altijd vrolijk en in voor een spelletje. Soms iets te vaak naar de smaak van Doozle, maar dat mag de pret niet drukken. Als er iets te beleven is dan staat Pebbles vooraan. Pebbles is een kleine medium maar ondanks dat is het een stoere dame met een mooi stevige body. Pebbles is het fotomodel van onze roedel. Pebbles woont bij ons.

Geslacht Teef
Geboorte datum 14-12-2010
Maat Kleine medium. Schofthoogte 45 cm / gewicht 18 kg.
Vacht Open fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia

Gina  (officiële naam Gorgeous Doodles Angelina Ballerina)

Gina is beste maatjes met Pebbles. Gina is altijd vreselijk blij als ze nieuwe mensen ziet, haar achterwerk schudt dan flink heen en weer. Gina is een small medium, ze is net zo hoog als Pebbles, alleen een stuk fijner gebouwd. Waar Pebbles vooral boxy en stevig gebouwd is en 18 kg. weegt, is Gina meer rank en slank, Gina weegt 10 kg en woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 09-05-2011
Maat Small medium. schofthoogte 47 cm / gewicht 9 kg.
Vacht Open fleece, kleur: cream
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen Heupen OFA fair, ellebogen negatief voor dysplasia


Hailey (officiële naam Happy Doodles Austin Healy)

Hailey is een dochter van Gina en Morris. Ze heeft een hele mooie zandkleurige fleece vacht. Hailey is een echt gezelschapshondje, ze is slechts 45 cm. hoog en 11 kilo zwaar: een mini dus. Veel mensen weten niet dat ze ook in deze kleine maat verkrijgbaar zijn, en reageren altijd enthousiast als ze Hailey zien. Hailey woont in een gastgezin met 3 grote jongens, die haar echt niet meer kunnen missen. 1 Gastouder is echt mega-allergisch is voor honden, wij vinden het nog steeds heel bijzonder dat zij totaal niet op Hailey reageert.

Geslacht Teef
Geboorte datum 15-05-2013
Maat Mini (45 cm. / 11 kg)
Vacht Fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA HD Good/ OFA ED Normal/Patella Normal


Abbey (officiële naam Happy Doodles Abigail Gabble)

Abbey is een dochter van Pebbles en Morris. Ze is alles wat je van een labradoodle verwacht, ze is lief, zacht, mooi, altijd vrolijk, speels en vriendelijk! Maar ook aanhankelijk en een echte allemansvriend. Abbey gaat daarom het liefst overal mee naar toe, met deze karakter eigenschappen is dat nooit een probleem, iedereen is dol op haar! Abbey is onze allereerste geboren Happy Doodle, door onszelf gefokt. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Abbey is een medium en woont in een gastgezin met 2 kinderen.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-08-2012
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/caramel
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal


Noble (officiële naam Happy Doodles Noble Tiana)

Noble is een dochter uit het eerste nestje van Pebbles en Morris. Ze is een ontzettende lieverd ! Spelen en knuffelen is het liefste wat ze doet. Ze zou helemaal in je willen kruipen, maar omdat dat niet gaat neemt ze ook genoegen met op schoot zitten. Noble is geen waterrat, net als haar vader Morris loopt ze liever om een plas heen dan dat ze erin gaat liggen. Noble wijkt niet van je zij, houd je goed in de gaten en waar jij bent, is zij. Noble is een medium en woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-08-2012
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

Lulu (officiële naam Happy Doodles Lulubelle)

Lulu is een dochter uit het tweede nestje van Pebbles en Morris, ze is een echte knuffelbeer het liefst is ze de hele tijd bij je, ga je naar de keuken gaat ze lekker bij je in haar mand liggen, zit je op de bank gaat ze heerlijk op je voeten liggen (maar liever nog op schoot). Binnen is Lulu heerlijk rustig en relaxed, maar als je buiten komt gaat ze het liefst achter de konijnen aan, en vindt ze het heerlijk om met andere honden te spelen. Om af te koelen springt ze dan het liefst in een vijver, of als die niet in de buurt is een lekkere modderpoel… Wat dat betreft lijkt ze meer op Pebbles dan op Morris, ze vind het heerlijk om lekker vies te worden. Lulu heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore bedraagt 70%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij 70% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar trots op ! Lulu woont in een gastgezin met 3 kinderen.

Geslacht Teef
Geboorte datum 18-12-2013
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/kalk
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal
   

Charlie (officiële naam Happy Doodles Lil Miss Charity)

Charlie is een dochter van Noble, en een kleindochter van Pebbles. Dat is ook wel te merken, Charlie is een echte viespeuk, als er ergens een sloot of water is dan ligt Charlie er al in..... Maar Charlie is ook een ontzettende lieverd ! Spelen en knuffelen is het liefste wat ze doet, haar favoriete houding is de "omgekeerde rugzak", waarbij ze haar voorpoten op de schouders en achterpoten om je heupen klemt en als een soort buikzak aan je hangt. Charlie is een stevige medium met een brede bouw, ze woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 26-05-2014
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 17 kg.
Vacht Fleece, Kleur: rood
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal


Lola (officiële naam Happy Doodles Lola Jean Albright)

Lola is een flinke dame die het heerlijk vindt om te knuffelen en met en bij kinderen te zijn. Ze is heel erg slim wat duidelijk te merken is op de hondenschool waar ze inmiddels ook met Agility/Behendigheid aan de slag is gegaan. Lola vindt het heerlijk om flink smerig te wonen, modder en water zijn onweerstaanbaar. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Lola woont in een gastgezin met 4 kinderen. 

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 59 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Curly fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, PennHip >90%(!)

Sandy (officiële naam Happy Doodles Olivia Newton John)

Sandy is net als Lola een standaard en als ze enthousiast is merk je dat wel, maar over het algemeen is ze rustig, altijd vrolijk en sociaal naar alles en iedereen. Ook Sandy heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere fok-labradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Sandy woont in een gastgezin met 2 kinderen en is ook veel bij opa en oma.

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 58 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: Cream
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Excellent, PennHip >90%(!), ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

Jessie  (officiële naam Happy Doodles Lola's Jessie)

Jessie is een dochter van Lola en Ozzy. Het is een lieve meid die het met alle honden en mensen goed kan vinden. Ze is vol energie en doet niets liever dan met andere honden ravotten en rennen.  Als ze dan uitgeraasd is, voelt Jessie zich helemaal gelukkig aLs het gastgezin met drie kinderen bij elkaar is en ze er gezellig bij kan liggen. Net als haar moeder is het een echt knuffelbeertje en is ze zeker ook niet vies van modder en water. Als ze schoon is, heeft ze een prachtige zachte apricot fleece vacht. Net als haar moeder beschikt Jessie over zeer goede heupen, haar Pennhipscore is 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij 89% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Jessie woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 03-02-2015
Maat Standard, 55 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, Pennhip 90%(!)

Mellow (officiële naam Happy Doodles Mrs. Appleby)

Mellow is een dochter van Sally en Morris, een lieve dame, die het heerlijk vindt om op schoot of de bank te liggen, en zich graag heerlijk laat verwennen. Maar ook is ze leergierig en slim, en onderneemt ze graag allerlei dingen met haar baasjes. Mellow heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Mellow woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 12-11-2013
Maat Medium, 48 cm hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: zwart
DNA Kleurcode BbEe 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen/patella OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

Whoopi  (officiële naam Hudson Whoopi)

Whoopi is een echt werkhondje; zodra je haar naam roept, staat ze meteen voor je om je van dienst te kunnen zijn. Ze helpt je graag met het halen van je schoenen en biedt ze dan vol trots aan. Verder is ze verzot op apporteren en tikkertje spelen met de andere doodles. Ze is zo supersnel, dat ze nauwelijks bij te houden is voor de anderen  en dat vindt ze fantastisch. Verder vermoedden wij dat er ergens in haar voorouders een heuse kangaroe voor moet komen;  uit stand springt ze met alle gemak een heel eind omhoog en zo een paar keer achter elkaar. Whoopi woont bij ons.

Gelacht Teef
Geboorte datum 17-09-2014
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: parchment
DNA Kleurcode bbEe
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal


Onze reuen:

Morris  (officiële naam Cherry's Adorable Morris)

Morris is onze eerste dekreu. Hij is in oktober 2011 vanuit de omgeving van Hollywood, California bij ons gekomen en heeft inmiddels al voor prachtig nageslacht gezorgd. Morris doet zijn naam adorable echt eer aan. Hij is de liefste doodle die je maar kunt wensen en zeer knuffelig, het liefste zit ie de hele dag bij je op schoot. Morris is een stevige medium, zo'n 52 cm. hoog, met een echte Teddybear look. Een echte ''head turner'', iedereen die hem voorbij loopt kijkt om om te zien of die hond wel echt is. :) Morris woont in een gastgezin en is beschikbaar voor collega-fokkers.

Geslacht Reu
Geboorte datum 06-05-2011
Maat Medium. Schofthoogte 52 cm / gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode BBee
PRA/PRCD /von Willebrand/IC/DM/EIC Normal (DNA getest)
Heupen/ellebogen/patellas OFA good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal
CERF/Ogentest Clear


Ozzy  (officiële naam Cherry's Outgoing Ozzy)

Ozzy komt net als Morris helemaal uit California. Hij is voor de duvel niet bang en stapt overal op af, zijn bijnaam Outgoing Ozzy past echt bij hem! Ozzy heeft een prachtige kalk/creamkleurige fleece vacht met een mooie zwarte neus. Ozzy woont in een gastgezin. Ozzy is beschikbaar voor collega-fokkers.

Geslacht Reu
Geboorte datum 14-03-2012
Maat Standard, 57 cm hoog, gewicht 23 kg.
Vacht Fleece, Kleur: kalk
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/von Willebrand/IC/DM/EIC Normal (DNA getest)
Heupen/ellebogen/patellas OFA Good / ellebogen negatief voor dysplasia / patellas normal
CERF/Ogentest Clear

 

Elmo (officiële naam Norrlands Bridge)

Wat van ver komtis meestal goed. Dar geldt zeker voor Elmo: helemaal uit Noord Zweden komt hij ! Elmo is een echte medium, zo'n 50 cm. hoog en 16 kg. Hij heeft van die prachtige groene ogen met een leverkleurige neus, en een fluweelzachte bruine fleece vacht. Zijn witte bles verraadt het al: Elmo is drager van het parti-gen. Samen met een andere drager krijgen ze witte doodles met bruinevlekken, zgn. partis. Elmo is een echte jongen, met een grote mond en een klein hartje. Elmo woont in een gastgezin, zijn gastouder zal in de toekomst steeds slechter gaan zien, Elmo zal haar dan overal in bijstaan, iets wat hij nu al heel graag doet. Elmo is beschikbaar voor collega-fokkers.

Geslacht Reu
Geboorte datum 20-07-2016
Maat Medium, 50 cm hoog, gewicht 17,5 kg.
Vacht Fleece, Kleur: Chocolate  (PARTI DRAGEND !)
DNA Kleurcode bbEe
PRA/PRCD/von Willebrand/IC/DM/EIC Normal (DNA getest)
Heupen/ellebogen/patellas OFA Good / ellebogen negatief voor dysplasia / patellas normal
CERF/Ogentest Clear

 

Moos (officiële naam Puppy Patch Courage)

Moos is ook een echte wereldreiziger ! Helemaal uit Canada komt hij, het was een hele trip voordat hij in Nederland aankwam. Moos is een small medium, hij is een small medium, zo'n 48 cm. hoog. Hij heeft van die prachtige groene ogen met een leverkleurige neus. Moos is een echte lieverd, een braverd met een hele deftige gang, we zijn erg blij met hem, en met ons Citydoodles, die mede-eigenaar is van Moos. Moos woont in een gastgezin. Moos is beschikbaar voor collega-fokkers.

Geslacht Reu
Geboorte datum 18-12-2013
Maat Small medium, 48 cm hoog, gewicht 14 kg.
Vacht Fleece, Kleur: Cream
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD/von Willebrand/DM/IC/EIC Clear (getest)
Heupen/ellebogen/patellas OFA Good / ellebogen negatief voor dysplasia / patellas normal
CERF/Ogentest Clear
Improper Coat Clear
Excercise Induced Collapse (EIC) Clear

 

Willem (officiële naam HD William of Bakerville)

Willem is een zoon van Sally en Moos. Hij was (is ie nog steeds) in het nest zo grappig dat we hem wel moesten aanhouden. Willem is een echte mini: slechts 45cm hoog en 10 kilo van gewicht. Iedereen die hem ziet vraagt of het nog een pup is, zo schattig en lief ziet ie er ook uit, klein als ie is. Zijn vacht is zijdezacht en nog steeds mooi chocolade. Willem woont samen met zijn vader Moos in een gastgezin. Willem is beschikbaar voor collega-fokkers.

Geslacht Reu
Geboorte datum 26-01-2015
Maat Mini, 45 cm hoog, gewicht 10 kg.
Vacht Fleece, chocolate
DNA Kleurcode bbEe
PRA/PRCD/von Willebrand/ Clear by Parentage
DM/EIC/IC Clear (getest met DNA)
Heupen/ellebogen/patellas OFA Good / ellebogen negatief voor dysplasia / patellas normal
Cerf/Ogentest Clear

 

Onze tantes 

Kaydee (officiële naam: Hudson's Kaydee)

Kaydee is half november 2011 bij ons gekomen met het plan om haar aan ons fokprogramma toe te voegen. Helaas heeft het lot anders beslist, door een ernstige baarmoederontsteking moest de baarmoeder verwijderd worden. Tot ons grote verdriet kan Kaydee hierdoor geen pups meer krijgen. Kaydee is de atleet onder de dames en een labradoodle in optima forma: Lief, sociaal, slim en uiterst attent. Tante Kaydee woont bij ons en helpt ons voortaan bij de opvoeding van de pups.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-07-2010
Maat Large medium, 55cm hoog, gewicht 22 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: Parchment

Doozle

De hond waar het allemaal mee begon. In 2008 naar Nederland gekomen, een schat van een lobbes. Doozle is een standaard en ruim 60 cm hoog, maar ondanks haar formaat een echte magneet voor kinderen. Kinderen in België noemen haar altijd Samson en wordt ze telkens weer geknuffeld. Doozle vindt alles goed, en alles gezellig. Elke week laat ze zich heerlijk knuffelen door de kinderen in het ziekenhuis, die haar soms als levend kussen gebruiken op bed. Helaas kan Doozle geen pups krijgen, maar zij is een heel goed rolmodel voor alle pups die bij ons rondlopen ! Doozle woont bij ons.

Geslacht Teef
Geboorte datum 02-06-2008
Maat Standaard. Schofthoogte 60 cm / gewicht 26 kg.
Vacht Curly fleece, Kleur: kalk

 

Tot slot tonen wij nog enkele leuke foto's uit onze collectie:

Wij zijn aangesloten bij:

ALAEU Logo 2017

Als u allergisch bent:

Alleen een echte Australian labradoodle heeft de beste allergievrije vacht.

Maar hoe herkent u het verschil tussen een "gewone'' en een echte Australian labradoodle ?

Wij hebben de verschillen voor u op een rij gezet.