De dames die inmiddels met pensioen zijn:

 

Pebbles  (officiële naam Hudson's Pebbles)

Pebbles is onze Pietje Bel, altijd vrolijk en in voor een spelletje. Soms iets te vaak naar de smaak van Doozle, maar dat mag de pret niet drukken. Als er iets te beleven is dan staat Pebbles vooraan. Pebbles is een kleine medium maar ondanks dat is het een stoere dame met een mooi stevige body. Pebbles is het fotomodel van onze roedel. Pebbles woont bij ons.

Geslacht Teef
Geboorte datum 14-12-2010
Maat Kleine medium. Schofthoogte 45 cm / gewicht 18 kg.
Vacht Open fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia

Gina  (officiële naam Gorgeous Doodles Angelina Ballerina)

Gina is beste maatjes met Pebbles. Gina is altijd vreselijk blij als ze nieuwe mensen ziet, haar achterwerk schudt dan flink heen en weer. Gina is een small medium, ze is net zo hoog als Pebbles, alleen een stuk fijner gebouwd. Waar Pebbles vooral boxy en stevig gebouwd is en 18 kg. weegt, is Gina meer rank en slank, Gina weegt 10 kg. Gina geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag.

Geslacht Teef
Geboorte datum 09-05-2011
Maat Small medium. schofthoogte 47 cm / gewicht 9 kg.
Vacht Open fleece, kleur: cream
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen Heupen OFA fair, ellebogen negatief voor dysplasia

Sally (officiële naam Manorborn Sebrina)

Sally was ons mini dametje, ze was slechts 42 cm. hoog en 11 kilo zwaar. Stevig gebouwd en daardoor net een levende teddy beer. Sally geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag.

Geslacht Teef
Geboorte datum 14-02-2012
Maat Mini. Schofthoogte 42 cm / gewicht 11 kg.
Vacht Fleece, chocolate
DNA Kleurcode bbEE
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia, Patellas normal

Tessie (officiële naam Gemstone's Crystal)

Tessie heeft onze lijnen therapie-eigenschappen gebracht, en meer allergievriendelijkheid door haar sterk gekrulde vach. Een flinke dame van 55 cm. hoog en 25 kilogram. Tessie geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag.

Geslacht Teef
Geboorte datum 06-05-2011
Maat Standaard. Schofthoogte 55 cm / gewicht 25 kg.
Vacht Fleece, chalk
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia, Patellas normal

 

Noble (officiële naam Happy Doodles Noble Tiana)

Noble is een dochter uit het eerste nestje van Pebbles en Morris. Ze is een ontzettende lieverd ! Spelen en knuffelen is het liefste wat ze doet. Ze zou helemaal in je willen kruipen, maar omdat dat niet gaat neemt ze ook genoegen met op schoot zitten. Noble is geen waterrat, net als haar vader Morris loopt ze liever om een plas heen dan dat ze erin gaat liggen. Noble wijkt niet van je zij, houd je goed in de gaten en waar jij bent, is zij. Noble geniet bij haar gastgezin van haar welverdiende oude dag.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-08-2012
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

 

Abbey

Abbey is een dochter van Pebbles en Morris. Ze is alles wat je van een labradoodle verwacht, ze is lief, zacht, mooi, altijd vrolijk, speels en vriendelijk! Maar ook aanhankelijk en een echte allemansvriend. Abbey gaat daarom het liefst overal mee naar toe, met deze karakter eigenschappen is dat nooit een probleem, iedereen is dol op haar! Abbey is onze allereerste geboren Happy Doodle, door onszelf gefokt. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Abbey is een medium en woont in een gastgezin met 2 kinderen.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-08-2012
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/caramel
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD Vrij
von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal

 

Hailey

Hailey is een dochter van Gina en Morris. Ze heeft een hele mooie zandkleurige fleece vacht. Hailey is een echt gezelschapshondje, ze is slechts 45 cm. hoog en 11 kilo zwaar: een mini dus. Veel mensen weten niet dat ze ook in deze kleine maat verkrijgbaar zijn, en reageren altijd enthousiast als ze Hailey zien. Hailey woont in een gastgezin met 3 grote jongens, die haar echt niet meer kunnen missen. 1 Gastouder is echt mega-allergisch is voor honden, wij vinden het nog steeds heel bijzonder dat zij totaal niet op Hailey reageert.

Geslacht Teef
Geboorte datum 15-05-2013
Maat Mini (45 cm. / 11 kg)
Vacht Fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/von Willebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA HD Good/ OFA ED Normal/Patella Normal

 

Lola

Lola is een flinke dame die het heerlijk vindt om te knuffelen en met en bij kinderen te zijn. Ze is heel erg slim wat duidelijk te merken is op de hondenschool waar ze inmiddels ook met Agility/Behendigheid aan de slag is gegaan. Lola vindt het heerlijk om flink smerig te wonen, modder en water zijn onweerstaanbaar. Zij heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Lola geniet met haar gastgezin van haar welverdiende pensioen. 

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 59 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Curly fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, PennHip >90%(!)
 

Sandy

Sandy is net als Lola een standaard en als ze enthousiast is merk je dat wel, maar over het algemeen is ze rustig, altijd vrolijk en sociaal naar alles en iedereen. Ook Sandy heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere fok-labradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Sandy woont in een gastgezin met 2 kinderen en is ook veel bij opa en oma.

Geslacht Teef
Geboorte datum 10-01-2013
Maat Standard, 58 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: Cream
DNA Kleurcode Bbee 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen OFA Excellent, PennHip >90%(!), ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal
 

Mellow

Mellow is een dochter van Sally en Morris, een lieve dame, die het heerlijk vindt om op schoot of de bank te liggen, en zich graag heerlijk laat verwennen. Maar ook is ze leergierig en slim, en onderneemt ze graag allerlei dingen met haar baasjes. Mellow heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere foklabradoodles achter zich laat als het gaat om de kwaliteit van de heupen. Wij zijn daar supertrots op ! Mellow woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 12-11-2013
Maat Medium, 48 cm hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: zwart
DNA Kleurcode BbEe 
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Heupen/ellebogen/patella OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal
 

 

Kaydee (officiële naam: Hudson's Kaydee)

Kaydee is half november 2011 bij ons gekomen met het plan om haar aan ons fokprogramma toe te voegen. Helaas heeft het lot anders beslist, door een ernstige baarmoederontsteking moest de baarmoeder verwijderd worden. Tot ons grote verdriet kan Kaydee hierdoor geen pups meer krijgen. Kaydee is de atleet onder de dames en een labradoodle in optima forma: Lief, sociaal, slim en uiterst attent. Tante Kaydee woont bij ons en helpt ons voortaan bij de opvoeding van de pups.

Geslacht Teef
Geboorte datum 27-07-2010
Maat Large medium, 55cm hoog, gewicht 22 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: Parchment

Doozle

De hond waar het allemaal mee begon. In 2008 naar Nederland gekomen, een schat van een lobbes. Doozle is een standaard en ruim 60 cm hoog, maar ondanks haar formaat een echte magneet voor kinderen. Kinderen in België noemen haar altijd Samson en wordt ze telkens weer geknuffeld. Doozle vindt alles goed, en alles gezellig. Elke week laat ze zich heerlijk knuffelen door de kinderen in het ziekenhuis, die haar soms als levend kussen gebruiken op bed. Helaas kan Doozle geen pups krijgen, maar zij is een heel goed rolmodel voor alle pups die bij ons rondlopen ! Doozle woont bij ons.

Geslacht Teef
Geboorte datum 02-06-2008
Maat Standaard. Schofthoogte 60 cm / gewicht 26 kg.
Vacht Curly fleece, Kleur: kalk

Wij zijn aangesloten bij:

ALAEU Logo 2017

Als u allergisch bent:

Alleen een echte Australian labradoodle heeft de beste allergievrije vacht.

Maar hoe herkent u het verschil tussen een "gewone'' en een echte Australian labradoodle ?

Wij hebben de verschillen voor u op een rij gezet.